Italiensk Undervisning

Italiensk Undervisning

Tal Italiensk nu ved hjælp af mine nemt og sjove lektioner.

Italiensk er et sjovt sprog at lære og virker ved første øjekast måske nemt. Du vil dog erfare, at for hvert italiensk kursus du tager, vil du blive overrasket over hvor komplekst sproget er. Et italiensk sprogkursus, hvor du fordyber dig i sproget, er lige det du behøver for at tage dit italienske til næste niveau, så studer italiensk med mig i dag!

After mine kurser du kan:

Føre en samtale på italiensk
Få et brush up
Øge dit ordforråd
Lære at skrive fejlfri emails
Lære Business italiensk

Hvis du vil studere italiensk til en certificering, kan jeg også hjælpe dig med din italienske CELI og PLIDA eksamen.

Du skal skrive mig for at få mere info: maria.c.dandrea@gmail.com

I italiensk begyndersprog på 0 – B-niveau lærer du at deltage i samtale på et enkelt og sammenhængende italiensk med korrekt udtale og intonation. Derudover lærer du også at begå dig skriftligt på sproget. Vi arbejder også med ordforråd, de grundlæggende principper for sprogets opbygning samt italiensk grammatik.

Ud over det sproglige får du viden om historiske, kulturelle og samfundsmæssige forhold i Italien. Der vil indgå italiensk-sproget materiale fra såvel trykte som elektroniske medier i undervisningen.

I Italiensk højere niveau  lære du om litteratur, politik, religion og alle de nysgerrigheder, du vil opdage om Italien, også gennem film på italiensk med underteksten,  det italienske originalt sange,  videoer og andet særlig multimediemateriale.

Min pædagogiske metode er sjovt, nemt og afprøvet.

 

Follow Me